Sebész szakorvosaink magasan képzett, elismert, kiváló szakemberek, több évtizedes gyakorlattal, akik rendszeresen részt vesznek az új technikák és eljárások elsajátításában, és több területen, élen járnak ezekben. 

 „Már megint a hormonok!” - érzelmi kitörések, vagy az aktuális lelkiállapot indoklására sokszor használják a fenti mondatot, azonban a hormonszint állapota nőgyógyászati vizsgálattal kiegészülve képet ad életkor szerinti ciklusunk helyes működéséről, segítséget nyújt a női reproduktív szervek leggyakoribb daganatos megbetegedéseinek megelőzésében. 

Sokak számára a 40-es évek lelkileg komoly mérföldkőnek számítanak, nem árt azonban tisztában lenni azzal, hogy 40 év felett testünkben is fontos változások kezdődnek. 

Ez az a kor, amikor az ember jellemzően reggeltől estig lót-fut, igyekszik megfelelni a munkahelyi elvárásoknak, neveli a gyerekeit, gondoskodik idősödő szüleiről, és a fárasztó napok után egyáltalán nem gondol saját egészségére - pedig kellene. Negyven év felett csökken az izmok rugalmassága, és évente körülbelül egy százalékot veszítünk izomtömegünkből is. 

Érdemes ezért rendszeresen izomerősítő gyakorlatokat végezni és a rugalmasság, mozgáskoordináció és egyensúly javításának érdekében, ugyanakkor a rendszeres testmozgás megkezdése előtt a szakemberek szerint ebben az életkorban már mindenképpen szükséges lenne évente legalább egy alkalommal egy teljes körű szűrővizsgálaton részt venni, hosszabb aktív testmozgás nélküli időszakot követő újrakezdett aktív sporttevékenysége  esetén pedig kifejezetten ajánlott – a tervezett testmozgás esetleges egyénre gyakorolt kardiológiai kockázata kizárása érdekében – a szakorvosi szűrővizsgálat.

Életmódot váltani sosem késő, de negyven körül kifejezetten ajánlott: nem szabad tovább halogatni a dohányzásról való végleges leszokást, amellyel jelentősen csökkenthető a szív- és érrendszeri betegségek és a rák kockázata. A rendszeres testmozgás, megfelelő mennyiségű folyadékbevitel, az ideális testsúly elérése és megtartása, valamint a vitaminban és rostokban gazdag táplálkozás ellensúlyozni tudja a lassuló anyagcsere-folyamatokat, és javítja az agy, a szív és az érrendszer egészségét.

A  szűrőcsomag tartalma: belgyógyász kardiológus szakorvosi vizsgálat (egyéni és családi kórelőzmény felvétele, fizikális vizsgálat vérnyomás, pulzus, testsúly, testmagasság, haskörtérfogat, BMI, testzsírszázalék, laboratóriumi vizsgálatok: ionok (Na, K, Ca, Mg, Fe), vesefunkció (CN, kreatinin), vércukor, vérzsírok (koleszterin és frakciói, triglicerid), teljes vérkép, májfunkció (GOT, GPT, Se-bilirubin, Gamma Gt), TSH, ( férfiak esetében PSA és Tesztoszteron) süllyedés, CRP, teljes vizelet, 12 elvezetéses nyugalmi -és terheléses EGK+ szív ultrahang  (Echokardiográfia)  

A vizsgálatok végén egyénre szabott IRÁSOS ÖSSZEFOGLALÓ VÉLEMÉNY, TANÁCSADÁS  

A csomag ára: 45 000 Ft

Bejelentkezés és időpontfoglalás:

Budapest, 1032 Vörösvári út 88-96.

Tel: 06-1-228-9557 7.30-tól 16.30-ig

 

Budapest Főváros III. Kerület, Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata (a továbbiakban: Önkormányzat) és az Óbudai Rendelők Egészségügyi Szolgáltató Kft. (1032 Budapest, Vörösvári út 88-96.) között 2016. november 16-án létrejött megállapodás, valamint az Önkormányzat vagyonáról és a vagyontárgyak...

Intézményünkben végezhető szűrővizsgálatokat szakorvosaink a legújabb nemzetközi ajánlások alapján tervezték és állították össze. Célunk a betegségek kialakulásának megelőzése, illetve korai felismerése, hogy rendszeres kontrollal életmódbeli változásokkal és célzott kezeléssel, elkerülhetők legyenek a súlyos problémák.

Tájékoztatjuk pácienseinket, hogy 2018 januárjától reumatológia és otthoni gyógytorna szakellátással bővült rendelőnk.

2017. 09. 29-én közzétett AJÁNLATI FELHÍVÁS helyiségbérletre eredményét az alábbiak szerint közöljük

 

Budapest Főváros III. Kerület, Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata (a továbbiakban: Önkormányzat) és az Óbudai Rendelők Egészségügyi Szolgáltató Kft. (1032 Budapest, Vörösvári út 88-96.) között 2016. november 16-án létrejött megállapodás, valamint az Önkormányzat vagyonáról és a vagyontárgyak feletti tulajdonosi jogok gyakorlásáról szóló 17/2014. (VI.2.) önkormányzati rendelet (a továbbiakban: Vagyonrendelet) 12. §-a alapján 

2017. 09. 11-én közzétett AJÁNLATI FELHÍVÁS helyiségbérletre eredményét az alábbiak szerint közöljük

 

Budapest Főváros III. Kerület, Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata (a továbbiakban: Önkormányzat) és az Óbudai Rendelők Egészségügyi Szolgáltató Kft. (1032 Budapest, Vörösvári út 88-96.) között 2016. november 16-án létrejött megállapodás, valamint az Önkormányzat vagyonáról és a vagyontárgyak feletti tulajdonosi jogok gyakorlásáról szóló 17/2014. (VI.2.) önkormányzati rendelet (a továbbiakban: Vagyonrendelet) 12. §-a alapján 

Tájékoztatjuk Pácienseinket, hogy 2017 augusztusától illetve szeptemberétől endokrinológiai, valamint csecsemő- és gyermek ultrahang szakellátással bővült rendelőnk.

Az Óbudai Rendelők Kft teljes körű laboratóriumi vizsgálatokkal és kedvező vizsgálati díjakkal szeretettel várja a pácienseket Vörösvári úti rendelőjében (1032 Budapest, Vörösvári út 88-96. Fsz. 8.) a laboratórium nyitvatartási ideje: hétfőtől péntekig 7:00-12:00 óra között. Minta leadás 7:00 - 12:00.


©2018 Óbudai Rendelők Kft.

Keresés