Új! Managerszűrés, teljes kivizsgálás az Óbudai rendelőkben!

Intézményünkben végezhető szűrővizsgálatokat szakorvosaink a legújabb nemzetközi ajánlások alapján tervezték és állították össze. Célunk a betegségek kialakulásának megelőzése, illetve korai felismerése, hogy rendszeres kontrollal életmódbeli változásokkal és célzott kezeléssel, elkerülhetők legyenek a súlyos problémák. A szűrés lényege, hogy még idejében észleljük az esetlegesen már kialakulóban lévő betegségeket. Intézményünkben három szűrőcsomag típus közül választhat. A vizsgálatokhoz különböző képalkotó diagnosztikus (ultrahang) és laboratóriumi vizsgálatok is tartoznak, melyek összetétele mindhárom szűrőcsomag-típus esetén változó.

A szakorvosi és diagnosztikus vizsgálatokat, valamint a laboreredményeket a vizsgálatokat követően tapasztalt szakorvosunk értékeli és foglalja össze, melyben értékeli a vizsgálati eredményeket, és ad az Ön számára egyéni szakvéleményt. Amennyiben a szűrést követően Önnek további szakorvosi vizsgálatra lenne szüksége ez irányú igény esetén megszervezzük Önnek a további ellátást is. Intézményünkben elérhető szakorvosi ellátás esetén a további vizsgálati térítési díjakból - a szűrést követő 100 napon belül igénybe vett további vizsgálat esetén- 10 % kedvezményt adunk. 

Előzetes bejelentkezés és időpont foglalás hétfőtől péntekig 6.30 és 16.30 között a 06-1-228-9557 vagy 06-30-812-0938 az alábbi telefonszámon

Az alábbi táblázatainkban összefoglaltuk az egyes csomagok tartalmát:

Szűrő csomagjaink


©2019 Óbudai Rendelők Kft.

Keresés