TISZTELT PÁCIENSÜNK!

AZ ALÁBBIAKBAN SZERETNÉNK MEGISMERNI SZÍVES VÉLEMÉNYÉT AZ ÓBUDAI TÉRÍTÉSES EGÉSZSÉGÜGYI SZOLGÁLTATÁSOKKAL KAPCSOLATBAN, HOGY ÉSZREVÉTELEIT, JAVASLATAIT NAPI MUNKÁNK ÉS JÖVŐBENI FEJLESZTÉSEINK SORÁN EGYARÁNT FIGYELEMBE VEHESSÜK.   

KÉRJÜK, HOGY A KÉRDŐÍV KITÖLTÉSÉVEL OSSZA MEG VELÜNK GONDOLATAIT ÉS MONDJA EL, HOGY AZ EDDIG MEGISMERT EGÉSZSÉGÜGYI SZOLGÁLTATÁSOK IGÉNYBEVÉTELE SORÁN MILYEN TAPASZTALATOKAT SZERZETT!

A KÉRDŐÍV NÉVTELEN, AZAZ SEMMILYEN SZEMÉLYES, AZ ÖN AZONOSÍTÁSÁRA ALKALMAS ADATOT NEM KÉR ÉS NEM TARTALMAZ. KITÖLTÉSE MINDEN ESETBEN ÖNKÉNTES ALAPON TÖRTÉNIK ÉS CSUPÁN NÉHÁNY PERCET VESZ IGÉNYBE. 

KERÜLETÜNKBEN A TÉRÍTÉSES EGÉSZSÉGÜGYI SZOLGÁLTATÁSOKAT 2016 ŐSZE ÓTA AZ ÖNKORMÁNYZAT ÁLTAL ALAPÍTOTT ÓBUDAI RENDELŐK EGÉSZSÉGÜGYI SZOLGÁLTATÓ KFT. LÁTJA EL. LÉTREJÖTTÉNEK LEGFŐBB CÉLJA, HOGY ÓBUDA-BÉKÁSMEGYER MEGLÉVŐ EGÉSZSÉGÜGYI INTÉZMÉNYI- ÉS ESZKÖZTARTALÉKAIT TELJES KÖRŰEN KIHASZNÁLVA, A LAKOSSÁG EGÉSZFEJLESZTÉSE ÉS EGÉSZSÉGTUDATOS SZEMLÉLETFORMÁLÁSA TERÉN MEGHATÁROZÓ SZEREPET TÖLTSÖN BE. 

AZ ALÁBBI KÉRDÉSEK KIZÁRÓLAG AZ ÓBUDAI TÉRÍTÉSES EGÉSZSÉGÜGYI SZOLGÁLTATÁSOKRA VONATKOZNAK, A KÖZFINANSZÍROZÁSÚ, AZAZ A NEMZETI EGÉSZSÉGBIZTOSÍTÁSI ALAPON KERESZTÜL TÉRÍTÉSMENTESEN ELÉRHETŐ SZOLGÁLTATÁSOKAT SEMMILYEN MÓDON NEM ÉRINTIK. KÉRJÜK A KITÖLTÉS SORÁN ENNEK SZÍVES FIGYELEMBEVÉTELÉT!

MEGTISZTELŐ VÉLEMÉNYÉRE SZÁMÍTUNK, FÁRADOZÁSÁT EZÚTON IS KÖSZÖNJÜK!

AZ ÓBUDAI RENDELŐK KFT. VEZETŐSÉGE

 

 


©2019 Óbudai Rendelők Kft.

Keresés