Ortopédia Az ortopédia a tartó- és mozgató szervrendszer veleszületett és szerzett elváltozásaival foglalkozó orvosi tudományág. A végtagok csontjainak és ízületeinek betegségei, az izombetegségek egy része, valamint a gerinc csigolyáinak és a környező lágyrészek elváltozásai tartoznak e szakterülethez.

Az ortopédiai vizsgálaton mozgásszervi anamnézis felvétel történik, mely tartalmazza a páciens korábbi mozgásszervi betegségeit, műtétjeit, baleseteit (törés, rándulás, ficam) és életvitelével kapcsolatos információkat (sportolás, munkakörülmények).

A gyógyító munka sikeressége érdekében szakorvosunk a rutin vizsgálatokon túl (járásvizsgálat, tartásvizsgálat, mellkas, gerinc és ízületek alaki és funkcionális vizsgálata, nagyízületek - váll, csípő, térd, boka - mozgásterjedelmének vizsgálata) további vizsgálatokra utalhatja az ügyfelet, valamint javasolhat egyéb ellátásokat (fizioterápia), illetve gyógyászati segédeszköz viselését, melyben tapasztalt munkatársaink segítenek, így biztosítva az ellátás komplexitását.

Szakorvosaink az alábbi helyszíneken és időpontokban állnak a rendelkezésükre.:

Budapest, 1032 Vörösvári út 88-96 Fsz 8.

Rendelés: minden héten csütörtök 19-20, péntek 7-8-ig előjegyzés szerint

Előjegyzés:  +36 30 812-0938  

 

Szakorvosi vizsgálat 17 000 Ft
Ortopédiai szakorvosi vizsgálat izületi ultrahang vizsgálattal 32 000 Ft
Ortópédiai szakorvosi vizsgálat lágyrész ortopédiai ultrahang vizsgálattal 27 000 Ft

Tisztelt Pácienseink!

Ha foglalkozás-egészségüggyel kapcsolatos kérdése van vagy időpontot szeretne kérni alkalmassági vizsgálatra (munka, OKJ képzés, jogosítvány), akkor szíveskedjen e-mailt írni (telefon elérhetősége megadásával) a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., minden egyéb esetben a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre. 

Szíves együttműködésüket köszönjük.

Óbudai Rendelők Kft.

Hírlevél feliratkozás


©2019 Óbudai Rendelők Kft.

Keresés