A reumatológia a mozgásszervi betegségek felismerésével és műtét nélküli kezelésével foglalkozó szakterület. A mozgásszervi betegségek Magyarországon népbetegségnek számítanak. A lakosság több mint 20%-a szenved valamilyen mozgásszervi betegségtől. Alig van azonban olyan ember, akinek ne fájt volna legalább egyszer életében a háta, dereka, válla, térde, bokája, kézízületei. 

Életünk későbbi szakaszaiban egyre gyakrabban okoznak panaszt, illetve egyre súlyosabb formában jelennek meg az ízületi, porc- csont- és izompanaszok. Ezek lehetnek gyulladásos és kopásos (degeneratív) eredetűek is. 50 éves kor fölött sok panaszt okoz a csontritkulás is.

A betegség kialakulásához hosszú évek helytelen életmódja vezethet. A tünetek megjelenéséhez hozzájárulhatnak azonban az életkori, valamint a családi öröklött tényezők is. Fontos az Ön mozgásfunkciói eltéréseinek mielőbbi felismerése, kezelése és korrigálása annak érdekében, hogy az ízületek, a csontok, a vázrendszer egészsége minél tovább megőrizhető legyen. 

Szakorvosunk: Dr. Szabó Katalin 

Időpont foglalás és bejelentkezés az alábbi telefonszámon: 06 30 384-4298

 

Árlista

első szakorvosi vizsgálat 14 000 Ft
kontroll vizsgálat vizsgálat 3 hónapon belül 9 500 Ft
kontroll vizsgálat vizsgálat 6 hónapon belül 10 000 Ft
lokális injekció intraartikuláris beadása 10 000 Ft
lokális injekció periartikuláris beadása 6 000 Ft
lágy lézer kezelés 1 alkalom 5 000 Ft
lágy lézer kezelés 7 alkalom 30 000 Ft
kollagén injekció + injekció beadása 1 alkalom 13 000 Ft
hialuronsav injekció + injekció beadása 1 alkalom 30 000 Ft
Kúraszerű ellátásban intramuszkuláris injekció beadása 5 alkalom 10 000 Ft
infúziós kúra betegfelügyelettel 5 alkalom 27 000 Ft

Tisztelt Pácienseink!

Ha foglalkozás-egészségüggyel kapcsolatos kérdése van vagy időpontot szeretne kérni alkalmassági vizsgálatra (munka, OKJ képzés, jogosítvány), akkor szíveskedjen e-mailt írni (telefon elérhetősége megadásával) a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., minden egyéb esetben a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre. 

Szíves együttműködésüket köszönjük.

Óbudai Rendelők Kft.

Hírlevél feliratkozás


©2019 Óbudai Rendelők Kft.

Keresés