Belgyógyász, Kardiológus szakorvos

1985-ben végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán.

1991-ben belgyógyászat, 1994-ben kardiológiai szakvizsgát tettem. Az egyetem után 10 éven át kardiológiai intenzív osztályon dolgoztam. 20 éve kardiológiai ambulanciákat vezetek, ahol korszerű eszközökkel a járóbeteg ellátás keretei között kollégáimmal együtt a minél teljesebb körű ellátásra törekszünk, jelentősen csökkentve ezzel a kórházi igénybevételt. Betegeink kardiológiai betegségeinek gondozását, műtéti előkészítését, majd után követését végezzük ambuláns körülmények között.

2004-ben egészségügyi menedzser diplomát szereztem. Ugyanezen év óta veszek részt aktívan Óbuda kardiológiai járóbeteg ellátásában.

Szakrendelés Kardiológia
Rendelési idő szerda-csütörtök-péntek 16.00-20.00
Cím 1038 Budapest, Csobánka tér 6
Rendelő helyiség I.emelet 103-104 szoba
Orvos Dr. Balog Gyula
Asszisztens Tóth Andrea

Tisztelt Pácienseink!

Ha foglalkozás-egészségüggyel kapcsolatos kérdése van vagy időpontot szeretne kérni alkalmassági vizsgálatra (munka, OKJ képzés, jogosítvány), akkor szíveskedjen e-mailt írni (telefon elérhetősége megadásával) a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., minden egyéb esetben a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre. 

Szíves együttműködésüket köszönjük.

Óbudai Rendelők Kft.

Hírlevél feliratkozás


©2019 Óbudai Rendelők Kft.

Keresés