Diabetológus szakorvos

1984-ben végeztem a SOTE Általános Orvosi Karán.

Pályám elején Balatonfüredi Szívkórházban dolgoztam, majd Budapesten a Szent Margit Kh Általános Belgyógyászatán folytattam.

Itt a fekvőbeteg ellátás mellett párhuzamosan a Diabetológia és Angiológiai Ambulancián rendeltem. Aktívan részt vettem a kórház cukorbeteg terhességi gondozásában.

1990-ben belgyógyászat szakvizsga, majd 1994-ben diabetológiai licens vizsga következett. Mind az Európai és Magyar Diabetológiai Társaságnak is tagja vagyok. Szent Margit Rendelőintézetben megalakítottam a Magyar Diabetológiai Társaság által akkreditált Diabeológiai szakambulanciát. 

2006 óta szakmai területvezető főorvosként itt tevékenykedem. Több nemzetközi gyógyszervizsgálatban vizsgálatvezetőként vettem és veszek részt.

Szakrendelés Diabetológia
Rendelési idő hétfő 14.30-20.00
Cím 1038 Budapest, Csobánka tér 6
Rendelő helyiség Fsz. 8. szoba
Orvos Dr. Beke Eleonóra
Asszisztens nincs

Tisztelt Pácienseink!

Ha foglalkozás-egészségüggyel kapcsolatos kérdése van vagy időpontot szeretne kérni alkalmassági vizsgálatra (munka, OKJ képzés, jogosítvány), akkor szíveskedjen e-mailt írni (telefon elérhetősége megadásával) a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., minden egyéb esetben a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre. 

Szíves együttműködésüket köszönjük.

Óbudai Rendelők Kft.

Hírlevél feliratkozás


©2019 Óbudai Rendelők Kft.

Keresés