A nőgyógyászati szakrendelést általában panasz esetén keresik fel a hölgyek, azonban szűrés céljából is ajánlott rendszeresen megjelenni az orvosnál. A rendszeres nőgyógyászati szűrővizsgálat kiemelten fontos a női egészség megőrzéséhez, mely a fertőzések, a szervi elváltozások kiszűrése mellett a rák megelőző állapotainak időbeni felismerésére is hivatott.

A vizsgálat során a panaszoktól függően kerülhet sor egyéb mintavételre, ultrahang vizsgálatra, illetve az orvos által javasolt laboratóriumi vizsgálatokra.

A hüvely természetes közege savas pH-értékű. Ez megakadályozza a jelen lévő baktériumok túlzott elszaporodását és az új baktériumok megtelepedését, így véd a fertőzésekkel szemben. Az egészséges hüvelyflóra felborulása azonban kedvez a betegségek kialakulásának. Ilyen esetekben elsőként mindig érdemes tisztázni, hogy milyen fertőzésről van szó, a panaszok oka ugyanis gyakran teljesen természetes és ártalmatlan. Ha betegséget diagnosztizálnak, az általában gyorsan és biztosan gyógyítható. Panaszok esetén minden esetben érdemes minél hamarabb felkeresni az orvost!

 

Április- május hónapban a nőgyógyászati vizsgálat, cytológia és uh igénybevétele esetén az emlővizsgálat ingyenes!

Vizsgálat rövid időn belül, megbízható szakértelemmel! Bejelentkezés a 06 30 390 6587 telefonszámon.

 

©2019 Óbudai Rendelők Kft.

Keresés