Amikor a bizonytalan tünetekkel nem tudja a páciens hova forduljon, a leggyakrabban ajánlott a belgyógyászat felkeresése. A belgyógyászat az, amely leginkább integrálja az általános orvosi gyakorlat szintjén a többi orvos-szakmát. Az igen széles területét felölelő gyógyító tevékenység során az egyes szakmák szakértői egymással összehangoltan végzik munkájukat. Szakorvosaink munkáját képalkotó- és laboratóriumi diagnosztikai háttér segíti.

Manapság a belgyógyászat is jelentős szakosodáson megy keresztül: a belgyógyászatból nőtt ki például a gasztroenterológia (gyomor-bélrendszeri betegségekkel) és a diabetológia (cukorbetegséggel) is. Szakorvosaink a betegségmegelőzés és az egészséges életmód elhivatott képviselői, a legfrissebb szakmai eredményeket is felhasználva kezelik pácienseinket.

Orvosi ellátásunk az alábbi területeken valósul meg:

A tünetek, panaszok, kórtörténeti adatok ismeretében szűrőjelleggel vagy a tünetek okának kiderítésére a belgyógyász felállít egy diagnosztikus sorrendet laboratóriumi vizsgálatokkal, képalkotó vizsgálatokkal, további szakorvosi konzultációk megszervezésével.

Részletes belgyógyászati anamnézis:

  • fizikális vizsgálat;
  • vérnyomás mérés;
  • rizikófaktorok felmérése;
  • összesítő vélemény;

 

Belgyógyászat-diabetológiai vizsgálat 15 000 Ft
Belgyógyászati kontroll vizsgálat 3 hónapon belül 10 000 Ft
Receptírás 5 000 Ft


 

Helyszín: 1032 Budapest, Vörösvári út 88-96 fsz. 8

Orvos: Dr. Beke Eleonóra

Rendelési idő: Sze: 13.00-15.00

Előjegyzés: 06 1 388-9180/209

©2022 Óbudai Rendelők Kft.

Keresés