Intézményünkben összehangolt, egymásra épülő team munka (orvos-gyógytornász) segíti betegeink mielőbbi gyógyulását, rehabilitációját. Gyógytornászaink több mint tíz éves tapasztalattal rendelkeznek a gerincgyógyászat területén (de foglalkozunk más mozgásszervi panaszokkal is pl.: csípő-, térdízületi problémák). 

Gyógytorna a leghatékonyabb kezelési mód pl. a derékfájásra, gerincbántalmak, hátfájás, nyaki, ill. térdfájdalom és egyéb mozgásszervi megbetegedések esetén. A gyógytorna a leghatékonyabb kezelési mód a derékfájás, gerincbántalmak, hátfájás, lúdtalp, nyaki fájdalom, csontritkulás és egyéb mozgásszervi panaszok esetében.

Mit nyújt Önnek az egyéni gyógytorna?

Legelőször is megoldást a problémájára, állapotának javítását, gyógyítást Fájdalma csökkenését, a mozgáshatárok növelését, szabad és fájdalommentes mozgást.

Milyen megbetegedések esetén javasoljuk a gyógytornát?

Derék– és hátfájás

Gerincpanaszok

Csípő problémák

Térdfájás

Nyak-, ill. vállfájás

Ízületi problémák

Egyéb mozgásszervi megbetegedések

Baleseti, műtéti rehabilitáció

Gyógytornászaink kiemelkedő szakirányú felkészültsége biztosítja a magas szintű mozgásszervi ellátást. Az általunk megtanított speciális tréning rendszeres gyakorlásával pácienseink olyan életminőségbeli javulást érhetnek el, amely hosszútávon képessé teszi őket a napi tevékenységek (munka, sport, szabadidő) tünetmentes elvégzésére.

áraink

gyógytorna házi otthonápolás keretében     

állapotfelmérés kezelési terv összeállítása 50 perc 7 000 Ft
otthoni gyógytorna 1 alkalom 60 perc  III. kerület 8 000 Ft
otthoni gyógytorna 1 alkalom  60 perc Budakalász 8 500 Ft

Időpont foglalás és bejelentkezés az alábbi telefonszámon: 06 1- 228-9157.

 

Tisztelt Pácienseink!

Ha foglalkozás-egészségüggyel kapcsolatos kérdése van vagy időpontot szeretne kérni alkalmassági vizsgálatra (munka, OKJ képzés, jogosítvány), akkor szíveskedjen e-mailt írni (telefon elérhetősége megadásával) a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., minden egyéb esetben a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre. 

Szíves együttműködésüket köszönjük.

Óbudai Rendelők Kft.

Hírlevél feliratkozás


©2019 Óbudai Rendelők Kft.

Keresés