Az Óbudai Rendelők felkészült az egyik legfontosabb, a felnőtt populáció legszélesebb köre által igénybevett szakterület, a kardiológia ellátására. 

A hazai morbiditási, és mortalitási adatok ismeretében az ellátás megszervezésekor  nem csak  a definitív ellátás biztosítására törekedtünk, hanem a primer, és szekunder prevenció szempontjaira is tekintettel voltunk.

A  kardiológiai szakrendelőben rendelkezésre áll  a szükséges, minőségi műszerezettség. Ezek révén az izotópdiagnosztikát nem számítva a teljes non-invazív kardiológiai diagnosztika biztosított. A rendelőben dolgozó  kardiológus szakorvosok nagy szakmai gyakorlattal, az intenzív terápiában és a járóbeteg ellátásban való jártassággal rendelkeznek. 

 A legnagyobb számban előforduló  ischaemiás szívbetegség ergometriával, echocardiographiával, illetve Holter monitorozással  történő  felismerésekor mód van rendelőintézeti körülmények között eldönteni az invazív vizsgálatok szükségességét, illetve azok sürgős, vagy tervezhető jellegét. Rendelőintézetünk a betegeket képes felkészíteni a katéteres vizsgálatokra ambuláns módon, mely megoldás jelentős kényelemmel és megtakarítással jár. 

A nagy jelentőségű echocardiographia révén a vitiumok kórismézése, követése, a műtét optimális időpontjának meghatározása történhet meg az intézetben. Ez az eljárás tárja fel a szívizombetegségeket, határozza meg a kezelés módját, legyen az gyógyszeres, vagy műtéti. 

A szakrendelő az ABPM készülék segítségével segítséget nyújt a hypertóniás betegek  megfelelő gyógyszeres kezelésének beállításához. 

 

Előjegyzés : 1032 Budapest, Vörösvári út 88-96 (+36 30 390 6194)

Előjegyzés : 1039 Budapest, Csobánka tér 6 (+36 30 390 6194)

 

Kardiológiai vizsgálat, ami tartalmazza az EKG-t, és az echokardiográfiát/ szív-UH/ 29 000 Ft
Kardiológiai vizsgálat, ami tartalmazza az EKG-t, az echokardiográfiát/ szív-UH/ és a terheléses EKG-t 39 000 Ft
12 elvezetéses EKG 5 000 Ft
Terheléses EKG 17 900 Ft
Holter /24 órás/EKG 17 900 Ft
24 órás vérnyomásmérés  15 000 Ft
Echokardiográfia/szív UH/ 15 000 Ft
Kontroll vizsgálat EKG-val 3 hónapon belül 10 000 Ft
Kontroll vizsgálat EKG-val és szív UH-val 3 hónapon belül 19 000 Ft
Kardiológiai vizsgálat terheléses EKG-val 29 000 Ft
Rövid konzultáció, recdept írás 5 000 Ft

Tisztelt Pácienseink!

Ha foglalkozás-egészségüggyel kapcsolatos kérdése van vagy időpontot szeretne kérni alkalmassági vizsgálatra (munka, OKJ képzés, jogosítvány), akkor szíveskedjen e-mailt írni (telefon elérhetősége megadásával) a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., minden egyéb esetben a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre. 

Szíves együttműködésüket köszönjük.

Óbudai Rendelők Kft.

Hírlevél feliratkozás


©2019 Óbudai Rendelők Kft.

Keresés