A Rákszűrő vizsgálat:

A daganatos betegségek a szív-érrendszeri betegségek mellett, sajnos egyre több emberéletet követelnek. Magyarországon évente több ezer nő hal meg teljesen értelmetlenül méhnyak rákban. 

A méhnyak rák kialakulása rendszeres évenkénti rákszűrés mellett, teljesen elkerülhető. A betegségről és az újabban alkalmazható védőoltásról részletesebben a gyakoribb nőgyógyászati betegségek ismertetésében lehet olvasni. A méhnyak rák évek alatt alakul ki és eleinte sajnos teljesen tünetmentes. Az évenként végzett rákszűréssel nagy biztonsággal diagnosztizálhatók a rákot megelőző hámelváltozások, s ezek néhány perces kisműtéttel teljes mértékben gyógyíthatók. Elmondható tehát, hogy az éves rendszeres rákszűréssel normális esetben a méhnyak rák nagybiztonsággal megelőzhető. (Bizonyos esetekben, pl. Humán Papillóma Vírus fertőzés mellett, vagy ha a méhszájon bizonyos hámelváltozások vannak gyakoribb ellenőrzés szükséges.)

A nőgyógyászati (elsősorban a méh) rosszindulatú daganatos megbetegedésében hajlamosító tényezőként szereplő Humán Papilloma Vírus meghatározás (HPV tipizálás). – Védőoltás.

B. A hüvelyen át elvégzett nőgyógyászati ultrahang vizsgálattal (üres húgyhólyag mellett) gyorsan és fájdalommentesen ítélhető meg a méh és a petefészkek állapota. A vizsgálatokhoz kívánságra, videó- és kép-dokumentációt is tudunk biztosítani.

C. Krónikus, hagyományos kezelésre ellenálló hüvelyi gyulladások (melyek általában hüvelyi folyással járnak) részletes kivizsgálása és kezelése (baktériumtenyésztés, antibiotikum érzékenységi vizsgálattal), STD (szexuálisan terjedő betegségek) szűrése,

D. A meddőség okainak tisztázása, chlamydia szűrés,

E. Az életkornak és az élethelyzetnek legjobban megfelelő testreszabott fogamzásgátlás megtervezése és a szükséges vizsgálatok elvégzése,

F. A szexuális életet negatívan befolyásoló panaszok széleskörű kivizsgálása és kezelése.

G. Menstruációs rendellenességek kivizsgálása és kezelése,

H. A női nemi működések hormonális zavarainak kivizsgálása és kezelése,

I. A klimax-szal kapcsolatos teljes körű kivizsgálás, beleértve a határterületnek számító csontritkulást is, az optimális kezelés beállítása, valamint a hormonpótló szerek illetve a csontritkulás kezelésében legfontosabb gyógyszerek felírása. A változó korban lévő betegeinket közös elvek szerint vizsgáljuk és követjük nyomon az alkalmazott hormonpótló kezelés elindítása előtt és folytatása alatt. A kórelőzményi adatok és vizsgálati leletek értékelése alapján teszünk javaslatot a hormonpótlás módjára. Elvégzendő vizsgálatok: nőgyógyászati ultrahang, emlővizsgálat – mammográfia, csontsűrűség mérés, kémiai laboratóriumi, szükség esetén egyéb vizsgálatok is.

J. Méhen belüli eszköz – IUD felhelyezése.

 

Előjegyzés : 1039 Budapest, Csobánka tér 6 (+36 30 390 6587)

 

Nőgyógyászati vizsgálat+ hüvelyi UH 17 000 Ft
Nőgyógyászati vizsgálat+ hüvelyi UH+ Cytológia 20 000 Ft
Kontroll vizsgálat ( 3 hónapon belül) 12 000 Ft
Spirál felhelyezés+ UH vizsgálat 16 000 Ft
Spirál levétel+ UH vizsgálat 13 000 Ft
Rövid konzultáció ( vizsgálat nélkül) 8 000 Ft
Manuális emlővizsgálat 5 000 Ft
Receptfelírás 5 000 Ft

Tisztelt Pácienseink!

Ha foglalkozás-egészségüggyel kapcsolatos kérdése van vagy időpontot szeretne kérni alkalmassági vizsgálatra (munka, OKJ képzés, jogosítvány), akkor szíveskedjen e-mailt írni (telefon elérhetősége megadásával) a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., minden egyéb esetben a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre. 

Szíves együttműködésüket köszönjük.

Óbudai Rendelők Kft.

Hírlevél feliratkozás


©2019 Óbudai Rendelők Kft.

Keresés